Elokuvat

Lumotut sanat tarjoilee sympaattisen kattauksen kirjallisuuslähtöisiä elokuvia yhdessä Oulun Elokuvakeskuksen kanssa. Tervetuloa viihtymään Valveen Elokuvateatteri Studioon!

Maksuttomiin elokuviin voi noutaa vapaaliput Valveen lippumyymälästä 27.4. alkaen.

MAIJA POPPASEN PALUU
(Mary Poppins Returns)
la 27.4. ja su 28.4. klo 16.30
Kesto 130 min
Sallittu yli 7-vuotiaille
Tekstitetty suomeksi
Liput 8 €

Tuuli nousee Lontoossa, ja se enteilee jotakin – Maija Poppanen on palannut! Maija Poppasen paluu (2018) jatkaa rakastetun klassikon tarinaa 25 vuotta myöhemmin. Palkitussa elokuvassa eletään suuren laman Lontoossa. Pankin perheen lapset Anna ja Mikko ovat kasvaneet aikuisiksi, mutta Maija Poppasta tarvitaan yhä.

MAIJA POPPANEN
su 5.5. klo 13
Kesto 139 min
Sallittu
Vapaa pääsy

Rakastettu klassikkoelokuva Maija Poppanen (1964) tempaa katsojan mukaan uskomattomalle matkalle arjen yläpuolelle. P. L. Traversin kirjan pohjalta luotu elokuva on mielikuvituksen juhlaa. Tämän superklassikon parissa on viihdytty vuosikymmenestä toiseen nauttien upeista lauluista ja hienosta kuvakerronnasta!

PULUBOIN JA PONIN LEFFA
su 12.5. klo 13.30
Kesto 72 min
Sallittu
Vapaa pääsy

Puluboin ja Ponin leffa (2018) perustuu hurjan hauskaan ja suosittuun Veera Salmen kirjaan. Elokuvassa koulun alku lähestyy ja Ponia jännittää. Hän ei halua koululaiseksi vaan pukeutuu mieluummin tekoturpaan ja laukkaa kaupungin katuja villinä ja vapaana. Kesään tuo vauhtia kummallinen lintumainen poika Puluboi.