Kirjalliset kävelyretket


 

KIRJAKULJESKELULLA HUPISAARILLA

Su 29.5. klo 14 ja klo 16
Alaköökin Piparkakkutalo, Ainolan puisto
Vapaa pääsy

Kirjakuljeskelulla tutkitaan omia ainutlaatuisia luontohavaintoja ja suhdetta muihin eliöihin, kuten puihin ja hyönteisiin. Noin 40 minuutin hiljaisella kävelyllä etsitään joenhaltian jälkiä ja tehdään yhdessä ja yksin pieniä hauskoja harjoituksia Reetta Niemelän ja Emmi Jormalaisen Pienestä kuljeskelukirjasta:

Bongaa varjoja.
Etsi hyviä piilopaikkoja.
Tervehdi pilviä.

Kirjakuljeskelu sopii kaikenikäisille. Puethan säänmukaiset varusteet!

Kirjakuljeskelun oppaina toimivat kirjailija Reetta Niemelä sekä nukketeatteritaiteilijat Elina Lajunen ja Laura Hallantie.

Kuva: Emmi Jormalainen

RAKSILAN KATOILTA KIRJAILIJAKSI

Kävelyretki kirjailija Johanna Hulkon seurassa 
to 5.5. klo 18.30 (kesto n. 60 min) 
Ulkotapahtuma Raksilassa 
Vapaa pääsy
 
 
Kirjailija Johanna Hulkko on syntyisin Oulun Raksilasta, minne sijoittuu myös hänen ja kuvittaja Sanna Pelliccionin hurmaava saturomaani Seikkailijat Ruusu ja Säde. Kävelyretken aikana Johanna kuljettaa kuulijansa juuri hänelle tärkeisiin Raksilan paikkoihin sekä pohtii kirjoittamista ja kirjailijan työtä. 

Kirjalliselle kävelyretkelle lähdetään Impolan kaupalta Puistikkokadun ja Puutarhakadun kulmasta. Kierroksen jälkeen palataan lähtöpaikkaan, missä voi vielä kahvitella, keskustella ja halutessaan hankkia Ruusu ja Säde -kirjan kirjailijan omistuskirjoituksen kera.  

Otathan mukaan säähän sopivat varusteet! Supersurkean kelin sattuessa kirjailijavierailu toteutetaan kokonaisuudessaan Impolan sisätiloissa.

Lumotut sanat järjestää tapahtuman yhteistyössä Raksilan asukasyhdistyksen kanssa.