Sanakarnevaali

Koko perheen taidelauantai
la 20.4. klo 15–17
kahvila Valveen Paljetti sekä Valvegalleria
Vapaa pääsy

Tervetuloa viettämään lauantai-iltapäivää suurenmoiseen Sanakarnevaaliin!

Karnevaalipäivänä kulttuuritalo Valveen alakerta tulvii taidetta ja tekemistä: Juhlahumussa kohdataan Lumottujen sanojen vuoden kuvittaja Silja-Maria Wihersaari, jonka taide luo tunnelmaa kahvila Paljettiin. Runo-olohuone kutsuu viihtymään Kirsi Kunnaksen runojen ja runokuvitusten maailmoissa, ja sävellettyä lastenrunoutta kuullaan Teuvo Pakkalan koulun 4. musiikkiluokan esittämänä. Tarjolla on myös pistäytymispajoja, joissa jokainen saa tehdä taidetta ihan itse!

Festivaalin kirjakauppa Kirjava on avoinna koko tapahtuman ajan.


 

 

SATUKUKKIA

Salaperäisillä satukukilla on sanottavaa! Silja-Maria Wihersaaren kuvituksista syntyy suloisia, hurjia, hassuja tai merkillisiä kukkia, joissa kasvaa sanoja.

 

 

PEHMOELÄINTEN TYÖVOIMATOIMISTO

Puuttuuko sinulta unikaveri, hammaspesutsemppari tai ikioma voimaeläin? Työvoimatoimistosta löytyy sopiva pehmo kaikkiin käänteisiin. Kokeneet työntekijämme ovat konepestyjä ja rumpukuivattuja. Toimisto on saanut inspiraationsa Kaija Pannulan ja Silja-Maria Wihersaaren kuvakirjasta Nukkumaan, Vappu!

HERRA PII POON TAIKASANAT

Kirsi Kunnaksen Herra Pii Poo on suuri taikuri ja noita, joka huutaa hii hoo ja polkaisullaan loihtii rusinoita, mansikoita, omenoita, perunoita, porkkanoita, prinsessoita ja makkaroita. Tule ja keksi ikioma taikahuudahdus! Mitä sillä voi taikoa?

 

SATUPUU

Karnevaaliväen yhteisestä satupuusta versoo sanoja, satujen paloja ja runojen säkeitä. Tule tutkimaan ja keksimään, mitä puu kantaa oksillaan.