Lumo-koulutus

Sanataideohjaajakoulutus Lumo 7 (2019→)

Sykähtääkö sydämesi sanataiteelle? Kiinnostaako sinua sanataiteen ohjaaminen? Haluaisitko kuulla sanataidekasvatuksen uusista menetelmistä ja mahdollisuuksista ja kokeilla niitä itse? Haaveiletko, että voisit puhua sanataideunelmista ja ­kokemuksista toisten kanssa?

Lumo on kahden vuoden mittainen koulutus, joka kokoontuu 1–2 koulutusviikonloppuna lukukaudessa. Väljärytmisen koulutuksen tarkoituksena on tuoda lasten, nuorten ja sanataiteen parissa työskenteleville tietoa, ideoita, elämyksiä sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden saman alan tekijöiden kanssa. Lumossa tutustutaan sanataidekasvatuksen tuoreisiin innovaatioihin, kohdataan kirjailija- ja kouluttajavieraita, tehdään ja kokeillaan itse.

Huippusuosittu Lumo-koulutus järjestetään jo seitsemättä kertaa ja toteutetaan pääosin uusin sisällöin. Avausviikonloppuna 10.–11.5. 2019 koulutuksessa sukelletaan Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkojen tunnelmiin ja kouluttajina toimivat Lumon pääkouluttajat Anna Anttonen ja Kati Inkala sekä taiteilijavieraat Kaisa Happonen ja Karri Paleface Miettinen.

Lumoon mahtuu mukaan 25 ensiksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen: Tästä linkistä 8.4.2019 klo 8 alkaen
Hinta: 75  €

Lisätietoja: Valveen sanataidekoulun vastuuopettajat Anna Anttonen (p. 044 703 7541) ja Kati Inkala (p. 044 703 7543)  / etunimi.sukunimi@ouka.fi

Vielä alkuvuonna 2019 on meneillään  myös kuudes, keväällä 2017 käynnistynyt Lumo-koulutus.

 


 

LUMO 7: Avausviikonlopun aikataulu

Pe 10.5.

klo 18–18.15 Tervetulosanat ja Lumotun illan vapaalippujen jako (Tanssisali 1, 3. krs)
klo 18.30–21 Lumottu ilta (Valvesali, 1. krs)

La 11.5.

klo 10–12 Kirjailija Kaisa Happosen ja Karri Paleface Miettisen työpaja (Tanssisali 1, 3. krs)
Lounastauko
klo 13–13.45 Lumo 7 -koulutuksen avaus, info ja esittelyt (Sanataidevintti, 3. krs)
klo 14–16 Kati Inkalan ja Anna Anttosen Näyttelyopastus ja kirjoituspaja Minä tykkään nyt -näyttelyssä (Valvegalleria, 1. krs)

Kaikki avausviikonlopun sisällöt järjestetään kulttuuritalo Valveella (Hallituskatu 7, Oulu)


LIITY SANATAIDEOPETUKSEN SEURAAN!

Suomen sanataideopetuksen seuran vuotuinen kevätkokous järjestetään tiistaina 28.5. klo 13 Oulussa, kulttuuritalo Valveella.

Seuran hallitus toivottaa lämpimästi terve tulleiksi sekä nykyiset että uudet jäsenet! Voit liittyä seuran jäseneksi vaikka heti kokouksessa – se kannattaa, jos sanataide innostaa sinua ja haluat olla osa valtakunnallista sanataiteen tekijöiden yhteisöä.

Lisätietoa: www.sanataide.fi