Ohjelmaa Runo-olohuoneessa

TAPAHTUI KERRAN JA YHÄ TAPAHTUU
Opastettu kierros Runo-olohuoneessa
su 21.4., 5.5. ja 2.6. klo 15 (kesto n. 30 min)
Valvegalleria
Vapaa pääsy

…. että pihallesi kasvaa satupuu. Kun avaat oven niin silloin HUI! Juuri silloin se tapahtui.

Tervetuloa Valvegalleriaan nuuhkimaan runotuoksua, maistamaan riimisanoja ja ihastumaan Jani Ikosen ja Silja-Maria Wihersaaren kuvitustaiteeseen. Kirsi Kunnaksen juhlavuoden kunniaksi syntyneessä Runo-olohuoneessa voi nauttia Kunnas-kuvituksista, availla sirkuksen umpisolmuja, levätä runometsän sammaltyynyillä ja löytää Haitulan ja hatun (tai pari), sekä muutaman muun vikkelän veijarin.

Opastetulla kierroksella nautitaan runoista, kuvituksista ja näyttelyn pienistä ja suurista yksityiskohdista sekä kuullaan teoksien taustoista.


 

TIITIÄISEN RUNOHETKI
Vauvaperheiden sanataidepaja
su 26.5. klo 10 ja 11 (kesto n. 30 min)
Valvegalleria
Vapaa pääsy

Hoppeli hopin hyppy, neljän vanhan kissan naukaisut, sekuntiväen lempeät kiireet ja monta muuta Kirsi Kunnaksen ikivihreää runoa, jotka kutsuvat runoleikkiin! Vauvaperheiden sanataidepajassa keinutaan, körötellään, lauletaan, silitellään ja piilotellaan. Runo-olohuoneessa eletään riimien tahdissa vauvoja ihaillen ja vauva-arkea kunnioittaen.

Molempiin pajoihin mahtuu 12 vauvaa omien aikuisten kanssa.

Varaa paikka runohetkeen Valveen lippumyymälästä ti 9.4. alkaen.


 

 

OPASTETUT KIERROKSET JA SANATAIDEPAJAT RYHMILLE
Viikoilla 19–22 Runo-olohuoneessa työpajaillaan ja kierretään aamusta iltaan!

Sanataideviikkojen maksuttomat opastetut kierrokset ja työpajat ovat avoimia varhaiskasvatusryhmille, kouluille, oppilaitoksille, erityisryhmille, ikäihmisille ja kaikenlaisille muillekin porukoille. Työpajojen sisällöt räätälöityvät luontevasti ryhmän mukaan.