Pajat ja kurssit


 

HYLÄTTYJEN LELUJEN UUSI ELÄMÄ

Kierrätyskorupaja 8–10-vuotiaille
su 5.6. klo 10–12 ja klo 12.30–14.30
Kulttuuritalo Valve
Hinta 15 €

Kierrätyskorupajassa hylätyt muovilelut saavat uuden elämän, kun niistä rakennetaan uusi, ikioma kaulakoru värejä ja muotoja sommittelemalla ja rytmittelemällä. Korut valmistetaan kuumaliimaamalla, joten osallistujan on hyvä osata käyttää kuumaliimapyssyä. Ohjaaja toimii toki kuumaliima- ja porausassistenttina.

Korun materiaalit saa kokonaisuudessaan työpajasta, mutta halutessaan mukaan voi ottaa myös omia vanhoja muovileluja ja helmiä korun rakennustarpeiksi!

Työpajaa kuvataiteilija Heidi Kesti. Molempiin pajoihin mahtuu mukaan 8 osallistujaa.


 

SALAISUUKSIA JA PIILOPAIKKOJA

sanataiteellinen kesäkurssi 9–12-vuotiaille
6. - 9. 6. klo 9–14
Kaijonharjun yhteisötalo
Hinta: 40 €

Sanataiteellisella kesäkurssilla opettelemme erilaisia salakirjoitustekniikoita, piirrämme karttoja ja tietenkin kirjoitamme monenlaisia salaviestejä ja tarinoita. Pidämme hauskaa sisällä ja ulkona.
Ota mukaan kynä, kirjoitusvihko ja hyvät eväät!

Kesäkurssia ohjaa kirjailija, sanataideohjaaja Timo Harju.

Lisätietoja: Timo Harju, p. 040 860 1657


 

SATUHIERONNAN KOKEMUSPAJA

Aikuisille
Su 22.5. klo 10–12
Kulttuuritalo Valve

 
Satuhieronnan kokemuspajassa™ vanhemmat sekä lasten kanssa työskentelevät aikuiset voivat kokea satuhieronnan taian omakohtaisesti, saada vinkkejä menetelmän soveltamisesta käytäntöön sekä sen mahdollisuuksista tukea niin yksittäisen lapsen kuin myös lapsiryhmän hyvinvointia.
 
Kokemuspaja sisältää lyhyesti perusteet satuhieronnasta, tietoa myönteisen kosketuksen ja voimaannuttavien satujen vaikutuksista, käytännön harjoituksia, keskusteluja ja ryhmätöitä. Kouluttajana satuhieronnan kehittäjä Sanna Tuovinen. 
 
Kokemuspajan hinta on 25 €. Mukaan mahtuu kaksikymmentä osallistujaa.

SUUNNITTELIJA VAI SEIKKAILIJA?

Sanataidepaja 13–19-vuotiaille
la 7.5. klo 13–16
Kulttuuritalo Valve
Hinta 20 €

Suunnittelija vai seikkailija? Olitpa kirjoittajana kumpi tahansa, paja antaa sinulle työkaluja menestyksekkääseen tarinankerrontaan bullet journal -metodeja hyödyntäen. Lisäksi teemme virkistäviä kirjoitusharjoituksia. Jos tahdot, ota mukaan käsinkirjoitusvälineet ja vihko tai muistikirja.
Pajan teemana on steampunk.

Sanataidepajaa ohjaa kirjailija J. S. Meresmaa.