Vauvan päivä 2020

Vauvan päivän flashmob-tanssi

– yhteisöllinen taideprojekti

odottajille, vauvoille ja vanhemmille

Perjantaina 25.9. klo 16
Kauppakeskus Valkea
Vapaa pääsy

Syyskuun viimeisenä perjantaina Suomessa vietetään neljättä kertaa valtakunnallista Vauvan päivää. Tänä vuonna päivän teemana on Anna vauvan liikuttaa. Lumotut sanat tarttuu haasteeseen ja on mukana järjestämässä Oulun kauppakeskus Valkeaan Flashmob-tapahtumaa, johon niin odottajat, vauvat ja vanhemmat kuin kaikki muutkin vauvojen ystävät ovat tervetulleita mukaan tanssimaan ja laulamaan – tai ihan vain katsomaan, kuuntelemaan ja liikuttumaan!

Mukaan flashmob-tanssiin

Flashmob-tanssiin ovat tervetulleita kaikki odottajat, vauvat ja vanhemmat. Osallistujat pääsevät harjoittelemaan helpon BabyBallet-tanssin, joka on kokonaan oululaista käsialaa. Musiikkina soi sanataidekasvattaja-muusikko Anna Anttosen vauvoille kirjoittama Ollaan me vaan -laulu, johon koreografian on laatinut BabyBallet-opettaja ja tanssi- ja liiketerapeutti Jessica Viitala. Loppuhuipentumana on oululaisille yllätyksenä Flashmob-esitys!

Koreografiaa harjoitellaan muutaman kerran alla olevan aikataulun mukaisesti. Osallistujat saavat myös harjoitteluvideon eli ei haittaa, vaikkei pääsisi osallistumaan jokaiseen harjoitukseen.

Vauva–vanhempien ja masuvauvojen harjoitukset
Tiistaina  8.9., 15.9. ja 22.9. klo 10–11.15 Kulttuuritalo Valve, Tanssisali 2
Perjantaina 18.9. klo 10–11.15 Kulttuuritalo Valve, Tanssisali 1

Huomioitavaa
- Ota harjoituksiin mukaan oma kantoliina tai -reppu.
- Pue molemmille mukavat, tanssimiseen sopivat vaatteet.
- Et tarvitse aiempaa tanssi- tai balettikokemusta. Tanssi on helppo ja yksinkertainen. Kiinnostus ja into riittää!
- Vauvaa saa hoitaa vapaasti harjoitusten aikana.
- Projektissa toimitaan vastuullisesti ja turvallisesti koronavirukseen liittyviä hygienia- ja turvaohjeita noudattaen. Kulttuuritalo Valveen turvallisuusohjeisiin voi tutustua osoitteessa www.kulttuurivalve.fi.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan Flashmob-tanssiin sähköpostitse Jessica Viitalalle: jessica@mielenliikkeet.fi
Tervetuloa mukaan!

Vauvan päivän Flashmob-tanssin toteutttavat yhteistyössä Oulun ensi- ja turvakoti ry, Lumotut sanat – Lasten ja nuorten sanataideviikot, Mielenliikkeet – tanssi- ja liiketerapiapalvelu sekä Madetojan lukio.

www.mielenliikkeet.fi