Lumottu viikonloppu

Kirjoittaminen on matka. Ihana, joskus vaikea, elämänmittainen. Kirjoittajan mielikuvitus on kulkuväline, joka ajatusten voimalla vie tutkimusmatkoille mihin tahansa. Se on arvokas aarre, johon oman lisänsä tuo mahdollisuus kertoa matkoista toisille. Lukemalla ja kuuntelemalla muutkin pääsevät osalliseksi ajatuksista, tunteista ja maisemista, joita kirjoittaja on sanoilla piirtänyt. 

                                                                                                                                                          J. S. Meresmaa

LUMOTTU ILTA  

Kirjallinen ilta nuorille ja aikuisille  
pe 6.5. klo 18.30 (kesto n. 2 tuntia, sis. väliajan) 
Valvesali Kulttuuritalo Valveen Kahvila H2O Konstila
Liput 7 € 

Perjantaina 6. toukokuuta ilta on lumottu! Illan avaa taidokas Peltokurki, joka on kahden lauluntekijän, Anna Peltomaan ja Emma Kurkisen, muodostama symbioottinen duo. Peltokurjen musiikin keskiössä ovat tekstit ja tarinat. Laulujen koskettavat, elämältä maistuvat sanoitukset saavat näkemään vaikeissakin asioissa toivoa.

Estradille nousevat myös Valveen sanataidekoulun omat nuoret, joiden tekstejä löytyy Lumotussa illassa julkaistavasta yhteistekstikokoelmasta Saippuakuplia Saturnuksessa. Illan huipentaa fantasia- ja säeromaaneistaan tunnetun kirjailija J. S. Meresmaan hurmaava haastattelu.


 

SUUNNITTELIJA VAI SEIKKAILIJA?

Sanataidepaja 13–19-vuotiaille
la 7.5. klo 13–16
Kulttuuritalo Valve
Hinta 20 €

Suunnittelija vai seikkailija? Olitpa kirjoittajana kumpi tahansa, paja antaa sinulle työkaluja menestyksekkääseen tarinankerrontaan bullet journal -metodeja hyödyntäen. Lisäksi teemme virkistäviä kirjoitusharjoituksia. Jos tahdot, ota mukaan käsinkirjoitusvälineet ja vihko tai muistikirja.
Pajan teemana on steampunk.

Sanataidepajaa ohjaa kirjailija J. S. Meresmaa.