Elokuvat

FESTIVAALIN ELOKUVAT 

Lumotut sanat tarjoaa kattauksen eläin- ja luontoaiheisia elokuvia yhdessä Valveen elokuvakoulun ja Oulun Elokuvakeskuksen kanssa. Elokuvat ovat maksuttomia ja niihin voi hakea vapaalipun Valveen lippumyymälästä 14.4. alkaen. Tervetuloa viihtymään Valveen elokuvateatteri Studioon! 

 


 

ERÄMAAN ARMOILLE (K12)                                                                                    

Su 30.4. klo 13 
Kesto 142 min (suom. tekstitys)

 Sean Pennin ohjaama Erämaan armoille (2007) on tositapahtumiin pohjautuva elokuva nuoresta miehestä, joka kouluista valmistumisen jälkeen päättää luopua omaisuudestaan, jättää kilpailuyhteiskunnan ja lähteä kulkurina etsimään seikkailua. Pitkän vaelluksen jälkeen hän asettuu erakoksi Alaskan erämaahan. Elokuva perustuu Jon Krakauerin samannimiseen kirjaan.  

 


 

PINGVIINIEN MATKA 2 (S)                                                                                                                           

Su 21.5. klo 13
Kesto 85 min (puhuttu suomeksi)

Pingviinien matka 2 (2017) on koskettava ja visuaalisesti näyttävä luontodokumentti keisaripingviinien pesinnästä. Luc Jacquet'n ohjaama elokuva on kuvattu Antarktiksen hyisen huikeissa maisemissa. Oscar-palkitun Pingviinien matkan jatko-osa soveltuu myös perheen pienimmille. 

 


 

LEIJONAKUNINGAS (K-12)                                                                                     

Su 4.6. klo 13
Kesto 119 min (puhuttu suomeksi)
 
 
Leijonakuningas (2019) on ohjaaja Jon Favreaun live action -versio rakastetusta Disney-elokuvasta. Tarina vie katsojan Afrikan savannille, missä kuningas on juuri syntynyt. Simba ihailee isäänsä Mufasaa ja ottaa omat kuninkaalliset velvollisuutensa vakavasti. Taistelu Jylhäkallion herruudesta on täynnä petosta, tragediaa ja draamaa ja johtaa Simban karkotukseen. Yhdessä uusien ystävien kanssa Simba joutuu pohtimaan, miten isoksi kasvettuaan ottaa takaisin oman paikkansa.