Lumo-koulutus aiempi versio

SANATAIDEOHJAAJAKOULUTUS LUMO

Sykähtääkö sydämesi sanataiteelle? Kiinnostaako sinua sanataiteen ohjaaminen? Haluaisitko kuulla sanataidekasvatuksen uusista menetelmistä ja mahdollisuuksista ja kokeilla niitä itse? Haaveiletko, että voisit puhua sanataideunelmista ja kokemuksista toisten kanssa? 
 

Lumo on kahden vuoden mittainen koulutus, joka kokoontuu 1–2 koulutusviikonloppuna lukukaudessa. Väljärytmisen koulutuksen tarkoituksena on tuoda lasten, nuorten ja sanataiteen parissa työskenteleville tietoa, ideoita, elämyksiä sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden saman alan tekijöiden kanssa. Lumossa tutustutaan sanataidekasvatuksen tuoreisiin innovaatioihin, kohdataan kirjailija- ja kouluttajavieraita, tehdään ja kokeillaan itse. 
 
Huippusuosittua Lumo-koulutusta järjestetään vuosina 2022–2024 jo seitsemättä kertaa ja se toteutetaan pääosin uusin sisällöin.  
 
Avausviikonloppuna 6.–7.5. koulutuksessa sukelletaan Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkojen tunnelmiin ja kouluttajina toimivat Lumon pääkouluttajat Anna Anttonen ja Kati Inkala sekä nuortenkirjailija J. S. Meresmaa  
 
Kaksivuotisen Lumo-koulutuksen kokonaishinta on 100 euroa ja mukaan mahtuu 25 osallistujaa.

Ilmoittautuminen 5.4. alkaen osoitteessa www.lumotutsanat.fi


 

LIITY SANATAIDEOPETUKSEN SEURAAN!

Suomen sanataideopetuksen seura on kaikkien sanataideihmisten oma yhdistys, joka edistää sanataiteen tuntemusta ja asemaa. Seura kehittää valtakunnallisesti sanataiteen perusopetusta ja muuta harrastustoimintaa. Lisäksi se järjestää koulutuksia ja tiedottaa alan ajankohtaisista asioista.

Tervetuloa seuran jäseneksi vaikka heti – se kannattaa, jos sanataide innostaa sinua ja haluat olla osa valtakunnallista sanataiteen tekijöiden yhteisöä.

Lisätietoa: www.sanataide.fi