Lumo-koulutus

Sanataideohjaajakoulutus Lumo

Sykähtääkö sydämesi sanataiteelle? Kiinnostaako sinua sanataiteen ohjaaminen? Haluaisitko kuulla sanataidekasvatuksen uusista menetelmistä ja mahdollisuuksista ja kokeilla niitä itse? Haaveiletko, että voisit puhua sanataideunelmista ja ­kokemuksista toisten kanssa?

Lumo on kahden vuoden mittainen koulutus, joka kokoontuu 1–2 koulutusviikonloppuna lukukaudessa. Väljärytmisen koulutuksen tarkoituksena on tuoda lasten, nuorten ja sanataiteen parissa työskenteleville tietoa, ideoita, elämyksiä sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden saman alan tekijöiden kanssa. Lumossa tutustutaan sanataidekasvatuksen tuoreisiin innovaatioihin, kohdataan kirjailija- ja kouluttajavieraita, tehdään ja kokeillaan itse.

Meneillään on seitsemäs, huippusuosittu Lumo-koulutus, joka on käynnistynyt keväällä 2019. Koronapandemian aiheuttamien peruutusten vuoksi koulutus jatkuu vuoden pidempään eli kevääseen 2022 saakka.

Uusi Lumo 8 aloittaa keväällä 2022.

Lisätietoja: Valveen sanataidekoulun vastuuopettajat Anna Anttonen (p. 044 703 7541) ja Kati Inkala (p. 044 703 7543)  / etunimi.sukunimi@ouka.fi