Lumo-koulutus

SANATAIDEOHJAAJAKOULUTUS LUMO

Sykähtääkö sydämesi sanataiteelle? Kiinnostaako sinua sanataiteen ohjaaminen? Haluaisitko kuulla sanataidekasvatuksen uusista menetelmistä ja mahdollisuuksista ja kokeilla niitä itse? Haaveiletko, että voisit jutella sanataideunelmista ja -kokemuksista toisten kanssa? 

Lumo on kahden vuoden mittainen koulutus, joka kokoontuu 1–2 viikonloppuna lukukaudessa. Väljärytmisen koulutuksen tarkoituksena on tuoda lasten, nuorten ja sanataiteen parissa työskenteleville tietoa, ideoita, elämyksiä sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden saman alan tekijöiden kanssa. Lumossa tutustutaan sanataidekasvatuksen tuoreisiin innovaatioihin, kohdataan kirjailija- ja kouluttajavieraita, tehdään ja kokeillaan itse.

Huippusuosittua Lumo-koulutusta järjestetään vuosina 2024–2026 jo yhdeksättä kertaa ja se toteutetaan pääosin uusin sisällöin. Koulutuksen kokonaishinta on 100 euroa ja mukaan mahtuu 25 osallistujaa. Pääkouluttajina toimivat Oulun lastenkulttuurikeskuksen sanataiteen vastuuopettajat Kati Inkala ja Anna Anttonen.

Avausviikonloppuna 3.–4.5. koulutuksessa sukelletaan Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkojen tunnelmiin Oulun kulttuuritalo Valveella. Syksyllä 2024 koulutus jatkuu Lumon ikiomilla sisällöillä.


AVAUSVIIKONLOPUN AIKATAULU

Pe 3.5.
klo 16.45 - 17.45 Koulutuksen avaus

klo 18.30–20.30 Lumottu ilta
Perjantai-iltana Lumo sukeltaa nuorten sanataiteen maailmoihin osallistumalla Lumottuun iltaan. Vapaalippu tilaisuuteen sisältyy koulutuksen hintaan.

La 4.5.
klo 10 - 16 Sanataidefoorumi
Lauantaina Lumo osallistuu valtakunnalliseen Sanataidefoorumiin, joka järjestetään tänä keväänä Oulussa osana Lumotut sanat -festivaalia.

Lisätiedot:
Kati Inkala
p. 044 703 7543
etunimi.sukunimi@ouka.fi

 


 

LIITY SANATAIDEOPETUKSEN SEURAAN!

Suomen sanataideopetuksen seura on kaikkien sanataideihmisten oma yhdistys, joka edistää sanataiteen tuntemusta ja asemaa. Seura kehittää valtakunnallisesti sanataiteen perusopetusta ja muuta harrastustoimintaa. Lisäksi se järjestää koulutuksia ja tiedottaa alan ajankohtaisista asioista.

Tervetuloa seuran jäseneksi vaikka heti – se kannattaa, jos sanataide innostaa sinua ja haluat olla osa valtakunnallista sanataiteen tekijöiden yhteisöä.

Lisätietoa: www.sanataide.fi