Sanataidesunnuntait

SANATAIDESUNNUNTAIT

Sanataideviikoilla sunnuntait ovat juhlapäiviä. Tarjolla on elämyksellistä ohjelmaa Lue minut -näyttelyssä ja paljon muuta. Poimi suosikkisi ja tule mukaan!  
 
Sunnuntaisin on avoinna myös pop up -kirjakauppa Kirjava, josta voi hankkia festivaalin teemakirjoja ikiomaksi. 

 


 

ONNI-POIKA JA PARVEKEVIIDAKKO               

Tarinatuokio Lue minut -näyttelyssä

su 15.5. ja 22.5. 
klo 15 (kesto n. 15 min) 
Vapaa pääsy
 
 
Helmikuu on harmaa ja Onnin äitiä väsyttää. Tarvitaan vihersmoothie ja selkään piirretty jättiläiskukka! Pian koko perhe on puutarhainnostuksen vallassa: ämpäreihin, purkkeihin ja laatikoihin istutetaan niin perunoita, basilikaa kuin voikukkiakin. Kesän kuluessa kodin parvekkeelle kasvaa kokonainen viidakko. Tarinatuokio perustuu Sanna Pelliccionin värikkääseen kuvakirjaan.

 

SANASALAISUUKSIA TARINOIDEN AALLOILLA

Opastettu kierros Lue minut -näyttelyssä

su 24.4., 8.5., 29.5. ja 5.6.  
klo 15 (kesto n. 45 min) 
Vapaa pääsy 

Lepää kirjapatjalla, kellu kirjamerellä, kurkkaa jättikirjan sisään, seilaa ja haaksirikkoudu tarinoiden aalloilla, avaa salaisuuksien kaappi ja tulkitse alati muuntuvaa kirjakelloa.  

Lue minut on kuin jättimäinen kirja itse! Toiminnallisella näyttelykierroksella sukelletaan värikkääseen ja salaperäiseen kirjamaailmaan, joka viihdyttää, ihmetyttää ja innostaa. Näyttely perustuu Sanna Pelliccionin ja Siri Kolun samannimiseen kirjaan (Otava 2018).

Tervetuloa tutkimusretkelle Lue minut -näyttelyn maailmaan!

OPASTETUT KIERROKSET JA SANATAIDEPAJAT RYHMILLE

Viikoilla 19-22 Lue minut -näyttelyssä työpajaillaan ja kierretään aamusta iltaan! Sanataideviikkojen maksuttomat opastetut kierrokset ja työpajat ovat avoimia päiväkodeille, kouluille, oppilaitoksille, erityisryhmille, ikäihmisille ja kaikenlaisille muillekin porukoille.

Lue lisää Työpajat ryhmille -sivulta.